fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Amplă campanie antidrog lansată de ministrul Familiei 

Citește Și

- Reclamă -

O amplă campanie antidrog în 20 de centre universitare din țară este anunțată de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero.

Campania antidrog va fi finanțată cu ajutorul fondurilor de la Comisia Europeană, transmite G4Media. 

„Vreau să vă anunţ că, începând din data de 1 aprilie până la finalul lunii aprilie, cu sprijinul fondurilor de la Comisia Europeană pe Anul tineretului, vom avea, cred eu, cea mai amplă campanie de prevenţie pe ceea ce înseamnă consum de droguri, dar şi alte forme de adicţie, violenţă domestică, trafic de persoane. Vom fi prezenţi în toate centrele universitare din România, respectiv 20 de centre. Este o campanie pe care o vom desfăşura cu sprijinul ministerelor care fac parte din CSAT”, a declarat Natalia Intotero în cadrul unei conferinţe de presă.

- Reclamă -

Ministrul Familiei transmite că în această campanie vor fi implicați studenți de la facultăți de Medicină, Asistență socială și Psihologie, dar și tineri care au combătut adicția. 

Luni, Natalia Intotero a fost prezentă la DGASPC Vrancea în cadrul unei campanii de distribuție a produselor destinate copiilor instituționalizați. Scopul campaniei este diminuarea riscului de excluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în centrele rezidențiale al Protecției Copilului, transmite G4Media. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut