volo

Fostul primar și senator al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat astăzi că se întoarce la avocatură, rămânând doar un “observator vigilent” al politicii și administrației publice. Contactat de reporterii ziarului Incomod, Volosevici a explicat că acest lucru nu înseamnă retragerea sa completă din politică, spunând că va rămâne în continuare membru ALDE.

“Până una-alta mă întorc în avocatură, nu se pune problema, nu e nicio modificare”, a explicat Andrei Volosevici la întrebarea dacă mesajul său înseamnă și că demisionează din partid.

Iată mesajul publicat astăzi de Andrei Volosevici pe Facebook:

Bine v-am regasit!
Pentru mine, anul nou inseamna si un nou inceput, cu prioritati si orizonturi de asteptare diferite.
Imi voi desfasura activitatea la acelasi cabinet din strada Erou Calin Catalin, bloc k5, acolo unde voi oferi consultanta in domeniul juridic, pentru ca am decis sa ma intorc la prima mea pasiune, avocatura, cea datorita careia am avut atatea satisfactii profesionale in trecut.
In ceea ce priveste politica si administratia publica, va asigur ca voi ramane un observator vigilent si, periodic, va voi pune la curent cu opiniile mele legate de viata publica a judetului nostru.
Va doresc toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here