Pe 31 ianuarie a fost ziua primarului Ploieștiului. Adrian Dobre, căci despre el este vorba, se va bucura în curând de un cadou deosebit din partea angajaților primăriei. Este drept că acest cadou va fi dat cu întârziere, dar nu trebuie să ne mire acest lucru, mai ales că este vorba de o mașină și nu de un simplu buchet de flori.

Surse din primărie au declarat pentru ziarul Incomod că mașina cadou va fi o Skoda Yeti. Această mașină este un mini SUV cu tracțiune 4X4. Egal 16.

Potrivit specialiștilor, scodița respectivă are o problemă: în timpul fabricației, toleranțele sculelor pentru producerea lanțurilor de distribuție au fost neadecvate. Rezultatul: lanțul de distribuție se alungește prematur, ceea ce se traduce prin dereglarea distribuției – supapele sunt făcute praf.

Dar mașina respectivă are și puncte tari: este cu tracțiune integrală tot timpul, iar portbagajul este foarte încăpător. Deoarece vine Paștele îl putem informa pe primar că în acesta poate intra chiar un miel întreg cu blană sau fără și mai rămâne loc și de un coș de ouă sau vreo 10 cozonaci.

Din păcate se întâlnesc blocaje frecvente la macaralele geamurilor, specialiști spunând că uneori e de vină e sistemul electric, alteori e de vină mecanica. Dar acest amănunt nu va strica surpriza pe care o va avea primarul. Ups! Am stricat-o noi.

 

Acest text e un pamflet și trebuie trata ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here