fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Apa caldă va fi oprită joi, în vestul Ploieștiului, pentru lucrări la o magistrală

Citește Și

- Reclamă -

Aproape 2.400 de apartamente din vestul Ploieștiului racordate la sistemul centralizat vor rămâne joi, aproape toată ziua, fără apă caldă, pentru lucrări de reparații la o magistrală de transport.

Operatorul Termo Ploiești a anunțat că va opri joi furnizarea apei calde, pentru efectuarea unor lucrări.

- Reclamă -

Măsura se va aplica în intervalul orar 8.00 – 20.30, a transmis societatea municipală de termoficare. Vor fi afectate aproximativ 2.400 de apartamente.

„În data de 24.08.2023, interval orar 08:00 – 20:30, se va întrerupe furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum ( ACC ) pentru clienții racordați la Magistrala III Malu Roșu, zona Vest, în vederea remedierii defecțiunilor apărute la conducta Tur 2. Puncte Termice afectate: 6,8,9,10,11,12,15 Vest. Aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată într-un comunicat al Termo Ploiești.

Termo Ploiești a început reabilitarea rețelei de termie

„Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon dedicat relației cu clienții (0800 672 777 – număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7)”, a mai transmis operatorul.

- Reclamă -

Ploieștiul rămâne joi fără apă caldă, pentru lucrări la rețeaua de distribuție

Termo e într-o perioadă în care face lucrări de întreținere a rețelei, în speranța asigurării bunei funcționări în sezonul rece. Aceste lucrări la magistrală vin la o săptămână după ce operatorul oprise apa caldă în tot orașul, timp de o zi, pentru lucrări la rețeaua de transport care pleacă din CET Brazi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...