fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Apel umanitar pentru o familie din Măgurele care și-a pierdut agoniseala într-un incendiu

Citește Și

- Reclamă -

Primarul comunei prahovene Măgurele, Vasile Diaconu, a lansat un apel umanitar pentru ajutarea unei familii a cărei casă a fost cuprinsă marți de un incendiu. Edilul, alături de reprezentanții Bisericii, a lansat o strângere de fonduri.

Primarul a publicat și un mesaj pe contul său de Facebook, îndemând oamenii să contribuie cu bani, materiale de construcție sau produse alimentare și amintind că, pe durata procesului de reconstrucție, va fi nevoie și de forță de muncă.

- Reclamă -

„Familia Cernat a trecut azi printr-un eveniment ce nu îl doresc nimănui. Azi, aproape de ora prânzului, locuința acestora a ARS și odată cu ea și liniștea sufletească. Din păcate focul s-a extins cu repeziciune în ciuda încercărilor de a-l opri de către pompieri și vecini”, a povestit Vasile Diaconu, într-un mesaj publicat marți seară.

Casa unei familii din Măgurele, cuprinsă de un incendiu

„Dănuț, prezent mai mereu în mijlocul bisercii noastre, împreună cu mama sa, pe care o are în întreținere, sunt lipsiți de resurse și putere pentru a putea face fată la refacerea casei. Să fim sinceri cu noi, daca am trai o astfel de nenorocire nu am ști de unde să o apucăm, cum să ne descurcăm și indiferent de câte resurse am dispune, tot nu ar fi suficient”, a adăugat edilul.

VIDEO Incendiu de proporții la Mănăstirea Turnu. Au ars chiliile călugărilor

„Preotul Oprea Ion de la parohia Măgurele 2 împreună cu mine, în calitate de cetățean, dar și în calitate de primar al comunei Măgurele, organizăm o strangere de fonduri atăt de natura financiară cât și materială. Venim în ajutor și de la bugetul local și ca persoane fizice, dar disponibilul nu este suficient. Astfel că facem apel la vecini, rude, comunitate în a-i ajuta să-si reclădească căminul. Cei ce doresc să le fie aproape lui Dănuț și mamei lui, o pot face prin donații, direct la aceștia, la preotul Oprea sau la primărie, constănd în materiale de construcție, ajutor financiar, alimente neperisabile și de asemenea, mână de lucru, foarte importantă într-o astfel de situație. De asemenea, vă rog să mă ajutați cu distribuirea mesajului la cât mai multe persoane. Timpul este prețios în astfel de situații”, a mai transmis primarul comunei Măgurele.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...