fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

AUR Prahova: ”Sondajul de opinie prezentat de Polițeanu, tentativă de manipulare a electoratului”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

La doar o zi de la publicarea sondajului de opinie comandat de Mișcarea noi, ploieștenii, care îl dă câștigător la Primăria Ploiești pe Mihai Polițeanu, AUR Prahova reacționează.

Alexandru Săraru, coordonator AUR Prahova, a transmis un comunicat de presă prin care spune că este vorba despre un sondaj manipulator și nereal.

- Reclamă -

Iată fragmente din comunicatul transmis de AUR Prahova:

”Acest presupus sondaj este unul manipulator, menit să inducă în eroare alegătorul. Spunem acest lucru deoarece sondajul nu respectă regulile sociologice referitoare la sondarea opiniei publice, precum cele legate de stabilirea eșantionului.

Documentul prezentat de către Mihai Polițeanu declară o marjă de eroare de +/- 3,5% și un grad de încredere de 95%, în condițiile în care volumul eșantionului este de 773 de persoane. Însă, pentru ca marja de eroare să se poată afla la nivelul de +/- 3,5%, iar gradul de încredere să se poată stabili la 95%, mărimea eșantionului ar fi trebuit să fie de minim 1067 de persoane. Stabilirea unui eșantion de numai 72,44% din volumul minim necesar va conduce, invariabil, la erori care descalifică în întregime demers.

- Reclamă -

Drept urmare, acest sondaj este o modalitate de manipulare grosolană, mai ales la adresa electoratului indecis”

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor mai spune că: ”Mihai Polițeanu a fost amfitrionul lansării candidaturii lui Iulian Dumitrescu și unul dintre factorii de decizie care au pus bazele alianței dintre PNL și USR.

Ba mai mult, Mihai Polițeanu girează persoane precum fostul viceprimar Magdalena Trofin, care au contribuit la dezastrul în care se prezintă Ploieștiul”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut