fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Avertizare de vreme severă în Prahova. Se anunță ploi torențiale și vijelii

Citește Și

- Reclamă -

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în după-amiaza zilei de vineri, 2 iunie, avertizări de vreme severă imediată care vizează

zone din judeţele Prahova, Caraş Severin şi Gorj, unde se anunţă ploi torenţiale care vor acumula până la 40 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, vijelii şi grindină.

- Reclamă -

În judeţul Caraş Severin, codul portocaliu meteo este valabil de la ora 14.40 până la vineri ora 15.40 vizate fiind localităţile Răcăşdia, Sasca Montană, Ciclova Română, Ciuchici. În aceste zone se vor semnala averse torenţiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

De la ora 14:30 până la ora 15:30 este în vigoare, vineri, o avertizare similară valabilă pentru judeţul Prahova, localităţile Vălenii de Munte, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Gura Vitioarei, Drajna, Teişani, Aluniş, Bertea, Predeal-Sărari, Ştefeşti, Păcureţi, Ariceştii Zeletin, Cosminele.

ISU Prahova menţionează că, în acest context, populaţia din zonele aflate sub atenţionare a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert. C

- Reclamă -

odul portocaliu a intrat în vigoare vineri, la ora 14:10, fiind valabil până la ora 15:00 şi în localitatea Padeş din judeţul Gorj, unde se anunţă ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

Până la ora 14:45 a fost în vigoare o astfel de avertizare din partea meteorologilor şi în judeţul Buzău, vizate fiind localităţile Nehoiu, Pătârlagele, Chiojdu, Cătina.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...