fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Avocata victimei îl dă în judecată pe tatăl unuia dintre violatorii de la Vaslui

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

violatori - Ziarul INCOMODPărinţii fetei violate din Vaslui au fost instruiţi de poliţişti cu privire la modul în care trebuie să reacţioneze în cazul în care primesc ameninţări. Poliţia le-a cerut să sune şi să anunţe imediat cel mai mic gest agresiv venit din partea susţinătorilor celor şapte violatori. Între timp, Mioara Donosă, avocata fetei violate, s-a hotărât să îl dea în judecată pe tatăl unuia dintre agresori pentru denigrare.

Mioara Donosa a dezvaluit ca familia unuia dintre violatori sustine ca pedepsele sunt prea mari, la fel ca si suma de 50.000 de lei pe care cei sapte trebuie sa o achite in solidar victimei.

- Reclamă -

„Familia s-a aratat nemultumita atat de cuantumul pedepselor primite, cu prioritate pentru cei trei cu pedepse mai mari. De asemenea, a fost nemultumita si pentru ca s-a redus cuantumul cu care s-au constituit parte civila cu o suma care nu este foarte mare. Este ca si cum instanta ar aprecia ca suferinta fetei nu este suficient de mare pentru a-i acorda in integralitate despagubirile. 10.000 de lei pentru fiecare din inculpati este suma modica cu care ne-am constitut parte civila. Parintii fetei nu pot aprecia daca pedeapsa aplicata este sufiecita sau nu si nici eu nu pot apriecia pentru ca nu eu am fost cea care a suferit, clienta mea poate aprecia daca acest cuantum este sufiecient pentru ca ea este singura care a suferit si stie prin ce a trecut. Iar dumneaiei mi-a spus ca sumele sunt insufiente pentru suferintele prin care a trecut si atitudinea avuta de ei ulterior”, a declarat Mioara Donosa.

Avocata se considera jignita de faptul ca unul dintre parinti o acuza ca a primit bani de la ei si ca este platita din banii lor.

„Tatal unuia dintre violatori a spus ca am luat bani de la ei si ca sunt platita din banii lor. Nu cunosc asemenea situatie, am intrebat clintii mei daca vreodata au primit bani de la ei si au dat declaratie sub juramant ca nu au primit niciodata bani de la ei. Nu cunosc de unde provcine onorariul pe care eu l-am primit de la clientii mei insa va asigur ca niciodata nu am vorbit si nici nu m-am salutat macar cu parintii inculpatilor. Cu siguranta il voi actiona in instanta fata de sustinerea avuta in fata lumii intregi”, a anuntat avocata Mioara Donosa.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut