Un bărbat de 70 de ani a fost la un pas de moarte după ce s-a înecat în piscina unui club din Voluntari. Potrivit unor surse oficiale, este vorba despre piscina Omnix Club, de pe strada Școlii.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat inconștient în piscină, în stop cardio-respirator. I-au făcut manevre de resuscitare și l-au transportat la Spitalul Floreasca din București.

“În această dimineață, în jurul orei 7:40, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în piscina unui club din Voluntari se află o persoană inconștientă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice din competența.

De asemenea la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare.

În urma manevrelor de resuscitare, bărbatul, în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească din București pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Ilfov.

Potrivit unor surse, bărbatul mersese la sala de fitness cu piscină a clubului pentru a face sport, fiind un abonat al clubului care locuiește în apropierea complexului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here