Bărbatul care a provocat un accident rutier pe fondul consumului de alcool va fi reținut de polițiști pentru 24 de ore! Reamintim că vineri dimineață, 20 octombrie, în jurul orei 06.45, un șofer aflat, se pare, sub influența băuturilor alcoolice a intrat în plin în scuarul stației de tramvai de la intersecția străzilor Găgeni și Șoseaua Nordului.

La fața locului a ajuns un echipaj al Biroului Rutier Ploiești, dar bărbatul ar fi devenit recalcitrant și ar fi refuzat să sufle în etilotest. Polițiștii unei patrule de ordine publică de la Secția nr. 2 l-au încătușat și l-au dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, dar ajuns acolo bărbatul ar fi continuat scandalul. I-ar fi înjurat pe medici și ar fi refuzat recoltarea sângelui, astfel că polițiștii l-au amendat cu 2.000 lei la Legea 61/1991 privind tulburarea liniștii și ordinii publice și i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz recoltare probe biologice.

Cazul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, iar procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, acesta se numește Ștefan Duma, are 41 de ani și este din Scorțeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here