petrolul3

petrolul3În această seară, pe un site local au apărut mai multe bârfe potrivit cărora Dan Capră, finanțatorul FC Petrolul ar fi făcut un denunț în care ar fi spus că a dat o presupusă mită în valoare de 10.000 de euro directorului SGU ploiești, Donald Constantin.

Pentru că în textul respectiv nu erau furnizate indicii sau probe despre cele afirmate, reporterii publicației noastre l-au contactat pe directorul SGU pentru un punct de vedere.

Iată ce ne-a declarat acesta: ”Nici măcar nu am fost curios să citesc articolul, m-au sunat mai mulți prieteni să îmi spună. Nu am avut niciun fel de relație de prietenie cu domnul Capră, doar o relație profesională și anume contractele dintre FC Petrolul și SGU ca administrator al stadionului. Contractele respective au fost stabilite de AGA a SGU, formată din cinci persoane, nu de mine. Tarifele tot prin AGA. Eu, ca director, doar am pus în practică, clauzele contractuale. Ca atare, exista doar legatura de care spuneam anterior, între SGU și conducerea clubului Petrolul. Cât despre bârfele cu presupus mită, nu credeam vreodată ca o să apară astfel de aberații, mai ales în vreun ziar.

sursa: reporterph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here