Bătaie de joc la adesa șomerilor din Prahova! Un cititor al Ziarului Incomod ne-a semnalat, marți, faptul că mai mulți prahoveni au aflat că au stat degeaba mai bine de o oră în fața sediului AJOFM Prahova pentru a obține viza lunară pentru șomaj.

”Erau oamenii de la ora 8 dimineața acolo. La 9.10 a ieșit un paznic și le-a spus că nu se lucrează cu publicul. E bătaie de joc, pentru cei care traiesc din acest ajutor ! Erau oameni care plângeau”, a susținut cititorul, care ne-a trimis și mai multe fotografii de la fața locului.

Vom reveni cu un punct de vedere din partea Agenției Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova.

 

1 COMENTARIU

  1. Buna seara! Imi pare rau ca nu am avut timp sa vad articolul dvs, lucrez 12 ore pe zi sa procesam la timp somajul tehnic ( pana acum pentru 10500 de prahoveni) si sa facem platile mai devreme! Nu mi-a fost solicitat asa cum ati scris un punct de vedere, insa dimineata o sa va trimit punct de vedere! In aceasta cladire din imagine au sediul 3 institutii. Odata cu ordinul ca toate activitatile cu publicul sa fie transferate telefonic si electronic, am facut anunturi, comunicate, afise mari pe geam, primim continuu documente si vorbim continuu la telefon si pe mail. Imi pare nespus de rau ca unul dintre beneficiarii nostri nu a reusit sa citeasca. Poate nu au reusit colegii mei sa dea 2500 de telefoane! Marti am avut un somer nemultumit care ne-a scris un mail, i-am raspuns imediat si a fost si sunat sa stea acasa. Vor primi banii, vizele le operam in sistemul informatic pe toata perioada situatiei de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here