fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Candidat la proba teoretică pentru permisul de conducere, prins ”cablat” în sala de examen

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un candidat la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere a fost prins cu ”tehnică de copiat” montată pe corp. Polițiștii examinatori au sesizat că respectivul are un comportament ciudat și că aparent vorbește singur în timpul examenului, dar l-au lăsat să finalizeze proba.

- Reclamă -

A fost chiar lăudat că a răspuns corect la absolute toate întrebările și ulterior invitată într-o sală separată unde a fost supus unui control corporal. Individul a recunoscut că aparatura nu-i aparține, ci a împrumutat-o de la cineva care i-a promis că-l ajută să treacă cu bine de proba teoretică, evident contra unei sume de bani.

Incidentul s-a petrecut la centrul de examinare din Giurgiu.

”Deși lipsa de răbdare sau starea de nesiguranță, care pot fi aduse de un examen, te pot face să cauți modalități mai facile, pentru a obține un permis de conducere, trebuie să știi că ocolirea procedurii legale te poate transforma în infractor

- Reclamă -

Astăzi, în jurul orei 09:50, ofițerul de poliție, care desfășura activități de supraveghere la proba teoretică din cadrul examenului pentru obținerea permisului de conducere, a observat că în sală se afla un candidat, cu un comportament care ridica suspiciuni, în sensul că acesta șoptea în mod repetat enunțurile din testul de examen.

I s-a atras atenția să înceteze, iar la finalul probei, după ce candidatul a fost declarat admis, a fost condus în biroul în care se afla secretariatul serviciului, pentru a se realiza un control.

În urma controlului corporal efectuat, a fost găsită o cameră ascunsă în haine, în zona pieptului, cu nasture pe obiectiv și încă două dispozitive tehnice, ascunse în zona axilelor.

Răspunsurile la întrebările din test erau recepționate de o cască foarte mică, pe care o avea montată pe timpan.

- Reclamă -

Fiind întrebat despre cele descoperite, bărbatul a declarat verbal că echipamentele nu îi apartin și că acestea au fost montate de o persoană care i-a promis că îl va ajuta să promoveze examenul teoretic, în schimbul unei sume de bani”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Potrivit sursei citate, bărbatul a mai susținut în trecut proba teoretică de  două ori, iar la ultimul examen a atras, de asemenea, atenția colegilor de la SPCRPCIV Giurgiu.

În cauză, au fost sesizați polițiștii IPJ Giurgiu, care s-au deplasat la fața locului și au preluat persoana, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, s-a luat măsura retragerii dosarului din aplicația informatică, în vederea anulării rezultatelor obținute, ca urmare a fraudării probei teoretice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut