Candidatul Partidului Național Liberal Prahova la primăria Colceag, Costin Valentin Stan, este sprijinit în campania electorală de candidatul PNL pentru primăria Ploiești, Andrei Volosevici. Duminică, 13 septembrie, Andrei Volosevici l-a însoțit pe Valentin Stan în campanie în Colceag, unde le-au prezentat oamenilor proiectele pentru mandatul 2020-2024.

Încă o săptămână de campanie finalizată, de această dată alături de prietenul meu, Andrei Volosevici, candidatul PNL la funcția de 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 al 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢. Îi mulțumesc lui Andrei pentru 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 și ajutorul oferit în a le prezenta împreună colcigenilor 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎-𝟐𝟎𝟐𝟒!

“Pe 𝟐𝟕 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, votați 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐧 pentru 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐂𝐨𝐥𝐜𝐞𝐚𝐠 și 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐏𝐍𝐋, 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝟐 pe buletinul de vot, și 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 pentru 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 și 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐚 𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐏𝐍𝐋-𝐔𝐒𝐑-𝐏𝐋𝐔𝐒, 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐚 𝟑 pe buletinul de vot!

#costinvalentinstanprimar #colceag #pnl #pnlcolceag #iuliandumitrescu #sepoate #constuimimpreuna #prahovapeprimulloc #andreivolosevici #ploiesti”, a scris Valentin Stan pe facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here