Pensionarii din poliţia judeţului Buzău, foști colegi ai cgestorului Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, o critică dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pe Facebook.
”Am văzut un ministru cu o prestaţie lamentabilă. Aşa cum s-a împământenit o tradiţie păguboasă la MAI, ni s-a servit o “spoiaiă” de măsuri bombastice legate de un pedofil care a pătat iremediabil onoarea Poliţiei Române… Se cere demiterea Şefului IGPR şi a şefului Serviciului Omoruri… Te bufneşte râsul…un râs amar… Doamna ministru, nu mai suntem pe vremea lui Vodă Lăpuşneanu… Suntem mulţi dar nu mai suntem proşti… Ne credeţi proşti aruncându-ne “capul lui Moţoc”…dar nu mai muşcăm nada! V-aş fi crezut dacă ieşeaţi în spaţiul public să ne spuneţi că e timpul reformei reale în Poliţia Română pentru a se termina cu amestecul politicului în treburile unei instituţii aflate în slujba celor mulţi, pentru a se termina cu promovări pe criterii clientelare în detrimentul profesioniştilor, pentru a se termina cu metode de evaluare rămase de pe timpul colectivizării, pentru eficientizarea muncii de management şi resurse umane ca în poliţie să nu îşi mai facă loc monştri cu faţă umană… Aţi aruncat o petardă care nu îi sperie pe “cronofagii” din minister şi din poliţie… Nu se schimbă nimic. Tarele manageriale se vor manifesta în continuare căci cu asemenea “măsuri” pompieristice ne daţi doar praf în ochi…”,  a scris fostul comandant al IPJ Buzău, Marin Ion.

O reacţie dură a avut-o şi Marian Şerbulea, fost ofiţer de presă al poliţiei buzoiene:
”Carmen Dan mergi acasă fată, ești în plus, habar nu ai, distrugi Poliția Română și ce a mai rămas. Ești incapabilă faci ceva bun pentru instituția MAI, nu ai cum!!! De ce, simplu NU POȚI, este căciula prea mare pentru tine. Demiți șeful Poliției Române, un polițist ,,de meserie” . De ce l-ai demis pe șeful Serviciului omoruri? Pe logică ta, îți mai propun o demitere, portarul care-i permitea accesul în instituție nemernicului acela! Apropo ce ai făcut concret după ce au murit acei polițiști în timpul serviciului, NIMIC. Te-ai dus cu televiziunile voastre la spital la Iași -l vezi pe acel polițist rănit. Te interesa soarta lui? NU Carmen Dan, imaginea ta, iar acum recurgi la acest gest disperat din același motiv. Mălin Bot, șo pe ei tată! Scuze pentru cei care cunosc, dar astăzi sentimentul de scârbă ,,a dat pe-afară”!”

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here