fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Ce artiști cântă la Zilele Orașului Băicoi 2023

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Băicoi pregătește Zilele Orașului, care vor avea loc în perioada 7-9 iulie. Înainte, sărbătoarea era ținută în apropierea zilei de 21 mai, când se celebrează sfinții ocrotitori ai orașului, Sf. Constantin și Elena. Vremea era, însă, capricioasă în această perioadă, cu ploi, așa că pentru a evita ca spectacolul să fie afectat de condițiile meteo, administrația locală a luat decizia de a schimba data.

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a oferit detalii despre spectacolul care se pregătește pentru anul acesta, într-un interviu acordat zdp.ro. Edilul spune că se așteaptă ca în cele trei zile de petrecere să fie cel puțin 15.000 de spectatori.

Festivalul se va ține în noul Parc Central Orășenesc, de lângă Peco, pe strada Republicii din Băicoi. Fiind o zonă cu spații largi, permite un public numeros, iar scena va fi amenajată în zona pergolei.

- Reclamă -

Spre deosebire de anii anteriori, nu se va mai blocaa circulația pe strada Unirii, unde se ținea de regulă evenimentul. În plus, noua locație permite ca în zona spectacolelor să fie amenajate terase, unde oamenii se pot relaxa la mese, dar și tarabe cu suveniruri și produse tradiționale, precum și locuri de joacă pentru copii.

Ca de fiecare dată, ne-am pregătit cu atenție și am invitat artiști de renume. Încercăm să menținem nivelul ridicat pe care l-am creat în ultimii ani, pentru ca localnicii să se bucure de muzică de bună calitate. Pe data de 7 iulie, ca principal invitat îl avem pe Lino Golden, care este pe placul publicului tânăr, dar pe scenă vor urca și soliști și dansatori locali, pentru că am vrut ca toți copiii care activează la Casa de Cultură Băicoi să se bucure de un public mai numeros de la ora 18:00, decât sâmbătă la prânz, cum era de obicei. Pe 8 iulie, respectiv sâmbătă seara, de la ora 18:00 vom avea un DJ, care va pune muzică electronică, iar apoi pe scenă vor urca Monica Angels, Doinița și Ionuț Dolănescu, Moriss , iar ziua se va încheia magic, cu concertul unuia dintre cei mai apreciați compozitori și soliști – Smiley și cu un foc de artificii. Duminică, 9 iulie, vom începe spectacolul tot cu un DJ, iar apoi îi vom asculta pe Gigi Stoica, Violeta Constantin, Daniela Gyorfy și ca principal invitat pe solistul Connect-r. După cum vedeți, vom avea și muzică populară, dar și alte genuri, astfel încât să satisfacem toate gusturile.„, a declarat primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, pentru zdp.ro.

Bugetul alocat pentru festival este de 200.000 lei (TVA inclus).

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...