fbpx
luni, mai 29, 2023

Ce făcea viceprimarul Petrescu în timp ce Bădescu era la DNA

Citește Și

- Advertisement -

viceprimar raul petrescuNu doar primarul Iulian Bădescu are probleme cu legea. În timp ce acesta dădea explicații în fața procurorilor anticorupție, viceprimarul Raul Petrescu se afla în instanță la Curtea de Apel din Ploiești acolo unde se judecă dosarul în care este acuzat tot pentru complicitate la cumpărare de influență.

Reamintim că Petrescu a fost deja condamnat de Tribunalul Prahova la șase luni de închisoare cu suspendare, însă acesta a contestat la instanța superioară această decizie. Curtea de Apel a amânat însă până pe data de 1 aprilie să dea o soliuție în acest dosar. 
Procurorii DNA Ploiești au dispus, la data de 18 iunie a anului trecut, trimiterea în judecată a viceprimarului municipiului Ploiești, Raul Alexandru Petrescu, acuzat de complicitate la cumpărare de influență într-un dosar privind obținerea ilegală de permis auto.

- Advertisement -

Potrivit unui comunicat al DNA, în același dosar au mai fost deferiți justiției Adrian Alexandru Oprea, inspector de asigurări, pentru trafic de influență, Lucian Bogdan, persoană fără calitate specială, pentru cumpărare de influență, și Nicolae Neacșu, agent de pază, pentru complicitate la cumpărare de influență.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în perioada 22 martie — 8 aprilie 2013, inculpatul Oprea, prin intermediul inculpaților Neacșu și Petrescu, a primit de la inculpatul Bogdan suma de 200 de euro, lăsând să se creadă că are influență asupra funcționarilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, în scopul de a-i determina să-l reprogrameze pe acesta pentru susținerea probelor de examen în vederea obținerii permisului de conducere într-un timp cât mai scurt și fără respectarea procedurilor legale incidente.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta