psd ploiesti

Grupul consilierilor PSD  din Consiliul Local Ploiești salută rezolvarea situației mărcilor Petrolul Ploiești.

Ne bucurăm că am reușit să soluționăm o problemă care aștepta de aproape un an în sertarele primarului Adrian Dobre. Ne pare rău că primarul Ploieștiului a încurcat și a tărăgănat atât de mult timp rezolvarea unei chestiuni atât de importante pentru cetățenii municipiului. Am demonstrat, astăzi, că PSD Ploiești sprijină mișcarea fotbalistică și sportul ploieștean.

Așteptăm de la actualii deținători ai mărcilor Petrolul să readucă fotbalul de performanță la Ploiești, așa cum au făcut-o și în trecut, demonstrând că Lupii Galbeni sunt cel mai frumos simbol fotbalistic al României.

Chiar dacă a amânat acordarea mărcilor atâta timp, primarul Adrian Dobre nu se poate abține și încearcă să politizeze situația. Nu dorim ca mărcile Petrolul, un  bun al tuturor ploieștenilor, să fie subiect de speculații și de atragere de capital politic.

Știm că edilul Ploieștiului este obișnuit doar să vorbească fără rost și dorim să ne cerem scuze ploieștenilor pentru calitatea modestă a actualului primar al Ploieștiului.

Și totodată, noi, consilierii locali PSD, promitem ca foarte curând să rezolvăm și problema sportului pentru copiii și juniori de la CSM Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here