fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Ce spun frații Tate despre reținerea lor în Arest

Citește Și

- Reclamă -

Frații Andrew și Tristan Tate au reacționat după ce autoritățile i-au plasat în Arest, fiind reținuți la cererea Marii Britanii în baza unui mandat european de arestare.

Aceștia, prin purtătorul lor de cuvânt, resping acuzațiile din Marea Britanie și spun că le consideră nefondate și exploatatoare. Pe numele fraților Tate au fost emise două mandare europene de arestare, de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul UK.

”Într-un viraj dramatic al evenimentelor aseară, pe 11 martie 2024, frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți timp de 24 de ore și au primit un mandat european de arestare din partea autorităților britanice. Acuzațiile, referitoare la perioada 2012-2015, includ presupuse agresiuni sexuale, care au fost anterior respinse și clasate de către Serviciul de Parchet (CPS) în 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să decidă astăzi cu privire la executarea mandatului.

- Reclamă -

Această tentativă de reconsiderare a unor acuzații vechi de peste un deceniu i-a surprins pe frații Tate, lăsându-i consternați și profund afectați. Ei resping în mod categoric toate acuzațiile și exprimă dezamăgirea profundă față de faptul că astfel de acuzații serioase sunt aduse din nou în atenție fără dovezi noi semnificative.

Frații Tate afirmă că momentul și circumstanțele în care aceste acuzații sunt reevaluate ridică semne serioase cu privire la motivele din spatele acestei acțiuni legale. Alegerea momentului sugerează că notorietatea lor ar putea juca un rol. Andrew și Tristan resping vehement toate acuzațiile și condamnă ceea ce percep ca o exploatare a sistemului legal. Ei sunt determinați să conteste aceste acuzații cu hotărâre și fermitate. Frații subliniază încrederea lor într-un proces legal echitabil și imparțial, în pofida circumstanțelor tulburătoare în care se află.

În fața adversității, frații Tate găsesc susținere în sprijinul acordat de cei dragi, prieteni și echipa lor legală. Ei fac un apel pentru o examinare corectă a faptelor, exprimând convingerea că o revizuire atentă va arăta lipsa de temei a acuzațiilor împotriva lor.

- Reclamă -

Pe măsură ce Curtea de Apel București se întrunește astăzi, frații Tate fac un apel public instanței să ia în considerare implicațiile extinse ale acestui caz și potențialul impact asupra justiției și procesului legal. Rămân hotărâți în căutarea adevărului și a justiției, având încredere că sistemul legal îi va reabilita în cele din urmă.”, au transmis aceștia.

Decizia vine după ce la finalul lunii decembrie 2023, Curtea de Apel București a decis că frații Andrew și Tristan Tate, judecați pentru trafic de persoane și viol, rămân sub control judiciar cu interdicția de a părăsi România.

Frații Tate susțin că mama lor ar fi suferit un infarct și le-au cerut judecătorilor români să le permită să părăsească țara, potrivit unui comunicat de joi.

În luna august, fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasaţi sub control judiciar, cu mai multe interdicţii, printre care şi aceea de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.

- Reclamă -

Cei doi fraţi au cerut în instanţă încă din septembrie permisiunea să plece din România, cu obligaţia de a nu părăsi limita teritorială a Europei. Un magistrat de la tribunal le-a respins cererea, dar le-a dat voie să se deplaseze pe întreg teritoriul României.

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut