fbpx
marți, aprilie 16, 2024
spot_img

VIDEO Zeci de mii de tone de deșeuri, îngropate ilegal în Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Senatorul USR Aurel Oprinoiu a povestit în cadrul unei emisiuni realizate de ziarul Incomod că în câteva luni ale anului 2023 în Prahova au fost îngropate ilegal zeci de mii de tone de deșeuri, sub nasul autorităților nepăsătoare sau complice.

Parlamentarul, care este și președintele Comisiei de Mediu din Senat a detaliat cum a bătut fără succes la ușile autorităților competente să intervină după ce a descoperit cum cantitatea enormă de deșeuri era aruncată: Consiliul Județean Prahova, Garda de Mediu Prahova și Agenția pentru Protecția Mediului Prahova.

Totodată, Aurel Oprinoiu a povestit în exclusivitate pentru ziarul Incomod că a descoperit la marginea Ploieștiului o groapă ilegală unde sunt îngropate deșeuri periculoase.

- Reclamă -

Senatorul Oprinoiu a povestit și că după ce a solicitat să fie martor în dosarul Mafia Deșeurilor a fost audiat și a dezvăluit în exclusivitate ce a discutat cu procurorul de caz din dosar.

Care sunt societățile implicate și cine mai face parte din mafia deșeurilor care pare că a pus stăpânire pe județ aflați chiar de la senatorul prahovean, astăzi la ora 20:00, pe www.ziarulincomod.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut