Redacția ziarului Incomod a luat legătura cu sportivul Amansio Paraschiv, care a oferit un punct de vedere referitor la dosarul în care este implicat.

Iată ce spune sportivul, prin avocatul sau Adrian Georgescu:

Subsemnatul PARASCHIV CAMANSIO ANDREI având în vedere informațiile apărute în presă  în ultima vreme în legătură cu implicarea mea într-o cauză penală instrumentată de către lucrători B.C.C.O. sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești vă rog să îmi permiteți a formula următorul punct de vedere asigurând persoanele interesate despre concordanța opiniei mele cu realitatea faptică.

Recunosc că în aceste clipe trec peste un moment dificil din viața mea respectiv faptul că sunt cercetat de organele de urmărire penală pentru faptul că împreună cu alte două persoane din Ploiești aș fi introdus pe piață monedă falsificată de tip euro.

Așa cum am făcut toată viața mea  îmi asum consecințele faptelor mele și regret implicarea mea în această cauză.

Informez toate persoanele interesate despre faptul  că acuzațiile formulate împotriva mea constrau în aceea că în cursul lunii martie a acestui an, o altă persoană ce este cercetată în același dosar cu mine mi-a pus la dispoziție 3 bancnote în valoare de câte 50 euro fiecare falsificate.

La  rândul meu  și eu am remis  suma de 150 euro unei terțe persoane și ea cercetată în cauză .

Această din urmă persoane a contactat o persoană de sex feminin care în schimbul sumei a acceptat oferirea de servicii sexuale .

Ulterior, în zilele următoare beneficiara sumei a încercat schimbarea monedei euro în monedă națională ka o casă de schimb valutar ocazie cu care a aflat că aceasta era falsificată.

Persoana de sex feminin este cea care a sesizat organele de urmărire penală acesta fiind modul în care au fost demarate cercetările.

Repet încă o dată că în contextul celor de mai sus am ajuns să  fiu implicat în mod indirect în acest dosar dar asigur pe toată lumea că nu am trăit nici un moment cu reprezentarea că  intenția de beneficia exclusiv de anumite favoruri sexuale se poate finaliza cu astfel de urmări.

Nu am avut nici un moment intenția directă , calificată de introduce pe piață monedă falsificată lucru ușor sesizabil din însăși cuantumul sumei în cauză,  3 bacnote a 50 euro fiecare respectiv 705 lei.

În legătură cu celelalte afirmații apărute în presă potrivit cărora cu ocazia percheziției domiciliare efectuate în cauză la domiciliul meu  s-ar fi găsit alte sume de bani falși, stupefiante, arme ori alte obiecte interzise prin lege la deținere informez  opinia publică că aceste informații nu corespund absolut deloc realității.

Toți admiratorii mei, familia, apropiații, promotorii, sponsorii precum și toți cei care provin din lumea sportului înțeleg perfect momentele dificile prin care trec și cred cu tărie că nimeni nu are nici un interes obscur în a dezinforma opinia publică în legătură cu acuzațiile ce mi se aduc.

Dezaprob cu tărie și rog pe toți cei interesați a furniza informații corecte în legătură cu persoana mea să mă contacteze pe mine ori pe apărătorul meu pentru a afla situația reală din cauza în care unt cercetat.

Am înțeles de la avocatul ales a-mi apăra interesele că  faza de urmărire penală ca parte a procesului penal este nepublică motiv pentru care nu pot furniza mai multe informații despre stadiul anchetei.

Cu toate acestea, tocmai în virtutea respectării adevărului anexez la prezentul punct de vedere o copie a procesului verbal  de percheziție pentru ca toată lumea, presă, admiratori, promotori, sponsori etc să înțeleagă  că la domiciliul meu cu ocazia efectuării acestui act specific urmăririi penale nu au fost găsite sume de bani falsificate, stupefiante, arme ori alte substanțe interzise la deținere.

Cu deosebită considerație

PARASCHIV AMANSIO ANDREI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here