Bannerele candidatului ALDE, deputatul Grațiela Gavrilescu, amplasate în centrul Ploieștiului, au fost vandalizate. Puteți vedea aici imagini video și foto cu acestea!

Cel mai probabil, acestea au fost rupte în timpul nopții, iar astăzi Grațiela Gavrilescu a depus o plângere la Poliție pentru depistarea celor responsabili. Întrebată de reporterii noștri dacă bănuiește cine s-ar afla în spatele acestui lucru, deputatul a răspuns că nu știe, dar a lăsat să se înțeleagă că suspectează că este vorba de un contracandidat.

“Nu bănuiesc pe nimeni, vă spun doar că dacă așa se face campanie și unii consideră că este mai bine să faci campanie așa, prin brutalitate, prin vandalism și prin proastă creștere, e un lucru deplorabil. Eu credeam că există respect între candidați și îi aștept să se bată în idei, nu să se bată cu mine în astfel de moduri. Și-așa, văd că e o preocupare, domnul Dobre îmi fură ideile, vorbește de Spitalul Județean, după ce am zis eu de un complex integrat. Oamenii aceștia nu au idei. De abia îi aștept să vină la dezbateri cu mine, vreau să-i văd ce știu, câtă carte au învățat, ce știu și ce experiență au”, a declarat Grațiela Gavrilescu pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here