Bannerele candidatului ALDE, deputatul Grațiela Gavrilescu, amplasate în centrul Ploieștiului, au fost vandalizate. Puteți vedea aici imagini video și foto cu acestea!

Cel mai probabil, acestea au fost rupte în timpul nopții, iar astăzi Grațiela Gavrilescu a depus o plângere la Poliție pentru depistarea celor responsabili. Întrebată de reporterii noștri dacă bănuiește cine s-ar afla în spatele acestui lucru, deputatul a răspuns că nu știe, dar a lăsat să se înțeleagă că suspectează că este vorba de un contracandidat. Totodată, a menționat că Adrian Dobre, candidatul Partidului Național Liberal, îi fură ideile privind Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Vezi aici declarația Grațielei Gavrilescu!

Reporterii noștri i-au solicitat un punct de vedere lui Adrian Dobre, care a declarat că nu știa că bannerele Grațielei Gavrilescu au fost vandalizate. Cât despre acuzația că îi fură ideile, Dobre a reacționat și spune că “i se pare un pic de ipocrizie” în acest caz.

“Nu cunosc absolut nimic, nici n-am știut, este prima dată când aud acest lucru, că au fost vandalizate mash-urile, bannerele, corturile respective. Nu este stilul și genul de campanie pe care noi îl practicăm. Eu într-adevăr nu mi-am pus bannere, dar nu acesta este motivul, motivele au fost altele, nu avem nicio legătură cu așa ceva.

Eu am vorbit despre Spitalul Județean în Consiliul Județean de foarte multe ori. Ceea ce dorește dânsa să facă este problema ei, ceea ce pe mine mă intrigă un pic este faptul că deși a fost Ministru al Mediului și putea să facă foarte multe lucruri pentru Ploiești, nu a făcut, iar acum vine să explice de Spitalul de Pediatrie sau Spitalul Municipal. Și țin să reamintesc că unul din oamenii pe care i-a susținut pentru primăria municipiului a fost domnul Teodorescu, atunci putem să vedem niște măsuri cu privire la Spitalul de Pediatrie sau Spitalul Municipal. Din păcate, nu am văzut nimic și mi se pare un pic de ipocrizie în toată această discuție. Veți vedea atunci când voi veni să prezint proiectul meu în ceea ce privește sistemul de sănătate de la nivelul municipiului Ploiești, discutăm cu specialiști și nu discutăm numai de echipa pe care o am în această campanie și care a lucrat la acest proiect”, a declarat pentru ziarul Incomod Adrian Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here