Adrian Dobre, candidatul PNL la Primăria Ploiești, a fost acuzat de mai mulți oameni politici, cât și de contracandidații săi de faptul că păcălește ploieștenii prin lansarea unui proiect al unui nou spital municipal, fotografiile cu unitatea spitalicească fiind copiate de pe anumite site-uri de pe internet.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Ganea, a ales să nu facă comentarii pe marginea acestui subiect, declarând că aceasta este problema lui Adrian Dobre și nu îl privește.

”Nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect, prefer să îmi văd de treaba mea. Încă sunt primarul interimar al Ploieștiului și îmi doresc să termin la timp proiectele pe care mi le-am propus. Dacă mai am timp, o să fac și campanie electorală. Este fix problema domnului Dobre, nu mă privește.”, a declarat Cristian Ganea, candidatul PSD la Primăria Ploiești.

Accesați link-urile de mai jos pentru a afla ce reacția a avut Adrian Dobre cu privire la acuzațiile aduse, cât și atacurile lansate de contracandidații săi și de alți oameni politici.

Reacția lui Adrian Dobre, după acuzațiile aduse: ”PSD-ALDE nu a fost în stare să facă acel Spital de Pediatrie, a pus o cârpă pe clădire”

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte destept Cristian Ganea! Lasa cainii sa latre, ca oricum nu musca! Pronostic: Ganea primar, Gratiela vice! Restul? Pe ici, pe colo… Toata lumea trebuie sa traiasca, ca altfel se supara stiti voi cine! I love Ploiesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here