O femeie a acuzat săptămâna trecută personalul Spitalului Județean de Urgență Ploiești că a uitat sau nu a știut să-i administreze tratamentul bunicii sale după o operație la picior, iar din această cauză femeia a făcut hemoragie internă și a murit!

Citește aici știrea despre femeia care a murit după o operație la picior!

Iată mai jos punctul de vedere al conducerii Spitalului Județean de Urgență Prahova:

„În legătură cu cazul semnalat de dumneavoastră, menţionăm este vorba de o pacientă în vârstă de 81 de ani, cu multiple afecţiuni asociate, internată pentru o fractură la nivelul soldului drept.
 reamintim orice intervenţie chirurgicală sau orice manevră invazivă implică riscuri care nu pot fi anticipate pentru pacient, riscuri amplificate de vârstă şicomorbidităţi. Aceste riscuri sunt prezente în condiţiile unui tratament impecabil şi sunt inevitabile.
Despre aceste riscuri, au fost informaţi atât pacienta cât şi aparţinătorii, care au semnat un consimţământ în care îşi asumă aceste riscuri, în deplină cunoştinţă de cauză.
Deşi operaţia a decurs impecabil şi tratamentul a fost conform protocoalelor, decesul a survenit în secţia AŢI.
Examenul anatomo-patologic arată şi cauza a decesului insuficientă cardio-respiratorie acută.
Familia a fost sunată de medic pentru anunţarea decesului şi exprimarea condoleanţelor, nicidecum pentru a se autoacuza în absenţa culpei medicale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here