fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

Centrele rezidențiale din Prahova, verificate „la sânge” după ce s-au aflat ororile din Ilfov

Citește Și

- Reclamă -

Ororile descoperite la azilele de bătrâni din Ilfov au ecou în toată țara, inclusiv în Prahova. După ce premierul Marcel Ciolacu a dispus efectuarea de verificări în toată țara, la nivelul județului Prahova s-au instituit comisii mixte de control.

Citește și: Ororile din „azilele groazei”: bătrânii erau drogați ca să doarmă și stropiți cu insecticide pentru ploșnițe și păduchi

Comisiile mixte de control din Prahova vor verifica cele 67 de centre din județ destinate persoanelor vârstnicce, persoanelor adulte cu dizabilități și pe cele destinate copiilor. Au fost constituite șase echipe formate din reprezentanți ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecției Sociale, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitar Veterinare, ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, ai ITM, ai Poliției și ai ISU.

Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu a transmis tuturor celor prezenți la ședința de constituire a comisiilor: ” Îmi doresc ca aceste verificări să fie efectuate cu profesionalism, cu mult simț de răspundere, iar primordială să fie empatia față de aproapele nostru. Ne gândim permanent la beneficiarii acestor centre care trebuie să fie tratați așa cum ne-am dori să fie tratați membrii propriilor familii. Vom avea toleranță zero față de orice fel de neregulă identificată, vom sancționa dur abuzurile și nu vom accepta derapaje de la legislație.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...