fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Cinci frați, maltratați de bunici timp de zece ani

Citește Și

- Reclamă -

O femeie în vârstă de 69 de ani din Galați este cercetată penal după ce și-a maltratat cei cinci nepoți. Aceștia erau copiii fiului ei și se aflau în grija bunicilor de zece ani. 

Mama celor cinci copii era stabilită în Spania, iar fostul soț o asigura că totul este bine. În cele din urmă, bunica a fost reclamată de nepotul cel mare, acesta având și înregistrări, transmite Digi24. 

„De ce ai mâncat fără știrea mea? Când plecai golan și mâncai grătar era bine? Mănânci cât îți dau eu!” 

- Reclamă -

4 băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, au fost maltratați preț de aproape 10 ani de către bunica paternă. Primeau mâncare cu porția, erau abuzați verbal și fizic și erau monitorizați video. Micuții au fost alături de părinți în Spania înainte de a ajunge în grija femeii. 

„Fiind în Spania, tatăl lor a intrat la pușcărie pe caz de droguri și violență domestică. Copiii erau mici, aveam cinci, nu aveam loc de muncă, nu aveam cum să îi întrețin. I-am băgat în centru pentru scurt timp, până îmi găsesc un loc de muncă. După câteva luni, bunica nu știu cum a făcut, nu am dat semnătură, nu știu cum i-a scos și i-a adus aici”, a declarat Cornelia Herțug, mama copiilor agresați. 

Atunci, mama acestora susține că a pierdut legătura cu propriii copii. Cei cinci stăteau înghesuiți într-o cameră mică, cu paturi supraetajate, menționează Digi24. 

- Reclamă -

Fratele cel mare, în vârstă de 16 ani, a pus capăt coșmarului când a reușit să reia legătura cu mama sa, întoarsă între timp în țară. Împreună au mers la poliție, unde au depus plângere. 

„În regim de urgență, copiii au fost scoși din mediul acela și se află securizați într-un mediu stabil pentru ei”, menționează Tania Calcan, purtător de cuvânt Protecția Copilului Galați. 

Felicia Tudora, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Galați declară că ”față de minorul de 16 ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bunicii sale. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut