Cinci minori au fost prinși de polițiști într-o mașină, la plimbare prin comuna prahoveană Florești. La volan era un băiat de 15 ani, fără permis, din comuna Măgureni, a transmis Poliția Prahova. Iar mașina era a mamei unuia dintre pasageri, luată fără știrea acesteia, așa că polițiștii au deschis dosar penal pentru furt.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 03.00, când polițiștii din Florești au văzut mașina care se deplasa dinspre DJ 720 spre DJ 145. Au făcut semn minorilor să oprească, dar șoferul nu s-a conformat și a continuat să conducă încă aproximativ un kilometru, unde a tras pe dreapta.

“În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Măgureni.

În interiorul autovehicului au fost identificaţi patru pasageri minori, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că autovehiculul cu care a fost depistat minorul îi aparţine mamei unui alt minor, pasager în autovehiculul în cauză.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.”, a transmis Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here