fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Clientul unui supermarket a rămas fără cinci dinți după un scandal la casă: „l-am întrebat de ce sunt aşa nesimţiţi”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat care a mers să-și facă cumpărături într-un supermarket din Sectorul 6 al Capitalei a ajuns la spital cu cinci dinți lipsă și o rană în zona feței. Individul a fost bătut de agenții unei firme de pază, după ce s-a răstit la una dintre angajatele magazinului, căreia i-a reproșat pe un ton ridicat că trebuie să aștepte prea mult la casă pentru a plăti produsele cumpărate.

Scandalul s-a petrecut pe 9 iunie 2021, cu puțin înainte de miezul nopții, într-un cunoscut supermarket din Sectorul 6 al Capitalei. După ce și-a făcut cumpărăturile, bărbatul a mers la casă să achite. Deranjat că în post nu era niciun casier, clientul a avut o ieșire nervoasă. „l-am întrebat pe un ton recalcitrant de ce sunt aşa nesimţiţi şi de ce dracu trebuie să aşteptăm mereu aşa mult ca să putem plăti”, a declarat bărbatul în timpul anchetei.

- Reclamă -

Speriată de ieșirea necontrolată a clientului, una dintre angajate a apăsat butonul de panică, iar în magazin au apărut agenții de pază care au preluat controlul situației. Inițial, clientul recalcitrant a fost scos din magazin în liniște, doar că acesta a revenit și a continuat scandalul care a degenerat într-o încăierare în toată regula.   

”Când a intrat a treia oară, potrivit propriei declarații, avea o atitudine recalcitrantă, moment în care agentul de securitate l-a lovit cu antebrațul la nivelul tâmplei stângi şi cu pumnul, o dată, la nivelul buzei inferioare. În urma loviturilor, persoana vătămată a început să sângereze şi i-au căzut mai mulţi dinţi din partea de jos, 4 sau 5”, se arată în actele dosarului penal deschis de polițiștii solicitați la fața locului.

Agentul BGS, devenit agresor, a declarat că în momentul în care încerca să îl scoată din magazin, bărbatul s-a întors brusc, scoţând mâinile din buzunare, ”creându-i inculpatului impresia că ar avea un cuţit în mână, astfel că l-a lovit cu antebraţul, pe care avea montată apărătoare din plastic, în zona feţei. Ulterior, persoana vătămată a încercat să îi aplice lovituri cu pumnii, astfel că inculpatul, pentru a se apăra, l-a lovit cu pumnul în faţă”.

- Reclamă -

În urma acestui incident, agentul de pază s-a ales cu dosar penal, fiind trimis în judecată sub acuzația de purtare abuzivă, scrie ziare.com.

Dosarul s-a judecat pe fond la Judecătoria Sector 6 București, instanță care a și dat sentința, 9 luni de închisoare cu amânare pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Ca pedeapsă suplimentară, agentul de pază a fost trimis să muncească pentru o perioadă de 50 de zile în folosul comunității.

Clientul bătut s-a constituit parte civilă și a cerut inițial despăgubiri morale în valoare de 11.000 de euro, dar s-a mulțumit în final doar cu 5000 de euro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut