fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

CNAIR vrea expertize ale proiectelor tehnice pentru Autostrada Ploiești – Buzău

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) comandă două expertize, cu privire la documentația tehnică elaborată pentru viitoarele poduri de pe Autostrada Ploiești – Buzău, respectiv calitatea studiilor geo.

CNAIR a lansat o licitație pentru comandarea celor două expertize tehnice. Măsura vine după ce executantul lucrărilor a reclamat unele deficiențe pe partea de proiectare și neconformități între situația din documentație și cea de pe șantier.

- Reclamă -

Sunt vizate tronsoanele Dumbrava – Mizil, cu o lungime de 21 de kilometri, și Mizil – Pietroasele, de puțin peste 28 de kilometri.

Pe partea de poduri, expertiza tehnică ar trebui să facă din nou calculele și să stabilească dacă soluția tehnică propusă „este dimensionată în mod corect și dacă structurile pot fi executate conform Proiectului Tehnic avizat”, după ce antreprenorul a reclamat „deficiențe” privind grinzile propuse în proiect.

Prefectul Virgil Nanu a vizitat șantierul Autostrăzii A7 împreună cu premierul Ciolacu

Cea de-a doua expertiză comandată de CNAIR trebuie să determine calitatea studiilor geotehnice pe baza cărora se fac lucrările.

- Reclamă -

CNAIR alocă pentru cele două expertize 535.000 de lei fără TVA, conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Premierul Marcel Ciolacu a fost recent în inspecție în Prahova pe șantierele deschise pentru Autostrada Ploiești – Buzău (foto), parte din A7, care ar urma să lege Capitala de Moldova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img