Sursa foto telegrama.ro

La sediile agențiilor județene de Protecția Mediului s-au format cozi încă dinainte de ora deschiderii, inclusiv la punctul de lucru pentru Prahova, din Ploiești, strada Gh. Gr. Cantacuzino. Conducerea instituției din Prahova a anunțat că la ora 8.00, în fața sediului, erau deja 126 de persoane la coadă.

“Programul de primire a dosarelor pentru Casa Verde este: de luni până joi între 8.00-16.30 şi vineri între 8.00-14.00. Durata medie de primire şi înregistrare a unui dosar complet este de 10-13 minute. Menţionăm că nu se primesc decât dosare complete, conform Ghidului de Finanţare”, precizează un comunicat al APM Prahova.

Potrivit sursei citate, “în aplicaţia informatică dedicată Programului Casa Verde au acces doi angajaţi ai APM Prahova, care verifica şi înregistrează on-line dosarele complete”.

Prin Programul Casa Verde persoanele fizice pot beneficia de finanțare prin Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă.

1 COMENTARIU

  1. […] La sediile agențiilor județene de Protecția Mediului s-au format cozi încă dinainte de ora deschiderii, inclusiv la punctul de lucru pentru Prahova, din Ploiești, strada Gh. Gr. Cantacuzino. Conducerea instituției din Prahova a anunțat că la ora 8.00, în fața sediului, erau deja 126 de persoane la coadă. „Programul de primire citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here