fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Cum va arăta iluminatul festiv din această iarnă și care va fi valoarea contractului. FOTO-DOCUMENT

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a demarat procedurile pentru achiziția sistemului de iluminat festiv, pentru sărbătorile de anul acesta. Încă de la începutul lunii trecute, reprezentanții SGU au publicat pe site-ul societății anunțul privind consultarea pieței în vederea inițierii procedurii de atribuire a contractului de furnizare, instalațiile urmând să fie închiriate de către municipalitate, prin SGU.

În urma anunțului respectiv, patru societăți au venit cu propuneri tehnice, și anume SC MK Illumination SRL, SC Neon Lightning SRL, SC Justin’s Design și SC Elba Com. În urma discuțiilor dintre reprezentanții firmelor și cei ai municipalității, au fost stabilite zonele unde urmează să fie amplasate ornamentele luminoase, dar și caracteristicile acestora.

- Reclamă -

Pe data de 26 septembrie, caietul de sarcini a fost postat pe SEAP, iar la ora actuală este în procedura de verificare („în așteptare validare”). Valoarea estimată pentru iluminatul festiv din acest an este de 600.000 lei, fără TVA.

Iată în imaginile de mai jos modelele specificate în caietul de sarcini pentru decorațiunile din acest an:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut