Foto realizată în Ploiești, la finalul anului 2015

Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a demarat procedurile pentru achiziția sistemului de iluminat festiv, pentru sărbătorile de anul acesta. Încă de la începutul lunii trecute, reprezentanții SGU au publicat pe site-ul societății anunțul privind consultarea pieței în vederea inițierii procedurii de atribuire a contractului de furnizare, instalațiile urmând să fie închiriate de către municipalitate, prin SGU.

În urma anunțului respectiv, patru societăți au venit cu propuneri tehnice, și anume SC MK Illumination SRL, SC Neon Lightning SRL, SC Justin’s Design și SC Elba Com. În urma discuțiilor dintre reprezentanții firmelor și cei ai municipalității, au fost stabilite zonele unde urmează să fie amplasate ornamentele luminoase, dar și caracteristicile acestora.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Pe data de 26 septembrie, caietul de sarcini a fost postat pe SEAP, iar la ora actuală este în procedura de verificare (“în așteptare validare”). Valoarea estimată pentru iluminatul festiv din acest an este de 600.000 lei, fără TVA.

Iată în imaginile de mai jos modelele specificate în caietul de sarcini pentru decorațiunile din acest an:

1 COMENTARIU

  1. […] Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a demarat procedurile pentru achiziția sistemului de iluminat festiv, pentru sărbătorile de anul acesta. Încă de la începutul lunii trecute, reprezentanții SGU au publicat pe site-ul societății anunțul privind consultarea pieței în vederea inițierii procedurii de atribuire a contractului de furnizare, instalațiile urmând să fie citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here