parepa

parepaPerioada în care Emanuel Saghel a încercat să influențeze favorabil un dosar care interesa în mod direct firma SC PRUNUS FOREST SRL a atras atenția comisarului-șef Gheorghe Parepa care, la momentul respectiv, încă mai era la IJP Prahova (în prezent, Gheorghe Parepa este șeful Poliției Gorj). Se pare că Parepa l-ar fi avertizat pe Saghel chiar pe holurile IJP Prahova că dacă mai continuă să se implice în dosarul care viza firma Prunus, ar putea avea probleme la DNA.

“Martorul Tudose Ion a declarat că, Saghel Emanuel i-a spus că acţiunea nu mai poate fi finalizată de către el, întrucât fapta nu îndeplineşte condiţiile de grup infracțional, dar l-a asigurat că nu trebuie să-şi facă griji, întrucât dosarul va „trebui să îl alunece la economic”, unde va ajunge la soţia unui subordonat de-al său, Vidrașc Mariana Simona, al cărei  numărul de telefon i l-a dat nu înainte de a-l asigura, prin intermediul subordonatului său Iosif Cătălin, cât şi direct, că el va monitoriza cercetarea astfel încât aceasta să se desfăşoare cu prioritate şi să se recupereze suma în cauză.

Cu aceeaşi ocazie, SAGHEL EMANUEL i-a spus martorului că a fost oprit  pe holul poliţiei de către ofițerul PAREPA, adjunctul lui DOSARU VIOREL, Inspector şef al IPJ Prahova, care l-a admonestat spunându-i:  ”ce mă, ai terminat cu hoţii şi te doare burta de banii lui PRUNUS? Te-ai angajat la ei? Vezi-ţi de treaba ta şi nu mai face presiuni să nu păţeşti ce au păţit alţi colegi de ai tăi cu DNA-ul”. “, se arată în referatul pe care procurorii DNA l-au întocmit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here