fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Copilă de 3 ani în moarte cerebrală, după ce a fost spălată pe cap cu o substanță toxică

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O fetiță de trei ani a intrat în moarte cerebrală, după ce a fost spălată pe cap cu o substanță toxică. Și sora ei mai mare este la spital în stare gravă, după ce mama le-a spălat pe amândouă cu substanța folosită în mod normal la animale.

Fetița este din Iași, iar doctorii de la Spitalul Sfânta Maria nu pot spune cu certitudine cât va mai fi ținută conectată la aparate, după ce a intrat în moarte cerebrală.

Mama le spălase pe cele două fete cu o substanță toxică, de uz veterinar. În momentul în care medicii au ajuns la locuința lor, micuța de trei ani era deja în stop cardio-respirator, transmite Antena 3.

- Reclamă -

”Fetița este în continuare cu stare generală extrem de gravă. Este intubată, cu comă gradul IV. Este susținută din punct de vedere hemodinamic, ca funcții respiratorii, fiind intubată.

Prognosticul este în continuare extrem de rezervat. Ea a venit de la început în stare extrem de gravă, fiind găsită în stop cardio-respirator, resuscitată 30 de minute.

Prezența convulsiilor, stopul cardio-respirator, perioada lungă de resuscitare sunt factori de prognostic negativi”, a spus Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul Sfânta Maria din Iași.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut