fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024
spot_img

Coral Impex efectuează servicii de dezinsecție- combatere căpușe în Plopeni

Citește Și

- Reclamă -

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social in Mun. Ploiesti, Str. Penes Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, tel. 0244/517610, in baza contractului nr. 1050/31.01.2024, va aduce la cunostinta ca in data de 23.05. 2024 se vor executa servicii de dezinsectie – combatere capuse in Orasul Plopeni.

Produsul insecticid utilizat:

- Reclamă -

Ø  Parainsect CE, Aviz nr. 5126BIO/18/12.24 avand substanta activa permethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte.

Produsul se utilizeaza astfel:

  • 2 l produs in 100 litri apa/solvent pentru o suprafata de 10000 mp.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului.

- Reclamă -

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa 3 tip produs TP 18.

Activitatile de dezinsectie sunt realizate de catre Primaria Orasului Plopeni prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L. In activitatea de dezinsectie se vor utiliza utilaje portabile si autopurtate.

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra in raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:

- Reclamă -

Inhalare: Duceti subiectul la aer curat. Daca respiratia se opreste, faceti respiratie artificiala. Sunati imediat un medic.

Contactul cu pielea: Scoateti hainele contaminate.Se va face imediat dus. Spalati hainele contaminate inainte de a le utiliza.

Contactul cu ochii: Se va clăti imediat şi din abundenţă cu apă, inclusiv sub pleoape, timp de cel puţin 15 minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă există. Consultati un medic daca problema persista. 

Ingerare: Sunati imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod expres de medicul dumneavoastra.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a Orasului Plopenisă respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0244/517.610 sau e-mail: coralimpex@coralimpex.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor de dezinsectie si deratizare va fi prelungita.

Pentru posesorii de albine – Va rugam ca, in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar, Primaria Orasului Plopeni si S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

Comunicat de presă Coral Impex SRL

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...