Angajații din magazinele Kaufland din Ploiești, cei care manipulează marfa, susțin că angajatorul nu le-a oferit materiale de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. 

Mai mult, oamenii susțin că șefii lor le-au explicat că o comandă dată pentru măști de protecție a fost oprită în Germania.

De asemenea, ar fi fost informați că trebuie să-și aducă de acasă echipament de protecție.

Angajații mai susțin că au fost informați că ar fi deja confirmate cazuri de infectare în rândul lucrătorilor Kaufland la magazine din București și Mangalia.

În două filiale Kaufland au fost depistate cazuri de îmbolnăviri cu covid. Acestea sunt în București și Mangalia.

Astăzi (sâmbătă, 28 martie) noi, cei din Kaufland Ploiești, am fost anunțați să ne protejăm noi că ei nu au cu ce să ne protejeze (cică au dat comandă de măști de protecție dar au fost oprite de cei din Germania).

Casierii, cei de la info și cei de la carne sunt cât de cât protejați,  dar lucrătorii comerciali nu au nici un fel de protecție“, a spus unul dintre angajații Kaufland Ploiești.

Reprezentanții companiei nu au furnizat nicio informație medicală. În răspunsul la solicitarea efectuată de Ziarul Incomod, Kaufland a precizat că respectă toate procedurile impuse de autorități și se află în permanentă legătură cu acestea.

De asemenea, magazinul a anunțat că a luat măsuri sporite de protecție, iar angajații au mănuși, măști și viziere, după caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here