fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Criza gunoiului revine în Prahova. ADI Deșeuri amenință cu rezilierea contractelor și acțiuni în instanță

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Județul Prahova se confruntă iar cu criza gunoiului. După o săptămână de la reluarea colectării deșeurilor de către UWS ( fostul Rosal), din nou mașinile nu sunt primite la Rampa de la Boldești Scăieni, operată de Vitalia.

În cadrul discuțiilor de mediere de la Prefectură, se stabiliseră niște termeni pentru ca UWS să poată depozita în rampă.

- Reclamă -

”La ultima discuție, UWS și Vitalia au stabilit să încheie un contract pe 3 luni cu plată la fiecare 30 de zile. Acum însă, Vitalia a cerut contract pe trei zile, lucru pe care UWS nu îl acceptă. Oricum, am discutat și cu juriștii și vor trece la măsuri. Mai exact luăm în calcul rezilierea contractelor, atât cu UWS, cât și cu Vitalia. Mai mult, ADI Deșeuri este pregătită să meargă inclusiv în instanță”, a declarat pentru Ziarul Incomod, Cristian Ganea, directorul ADI Deșeuri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut