fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

De la fular și mănuși, la tricou, într-o singură săptămână

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După temperaturile extrem de scăzute de la începutul acestei săptămâni, vremea se încălzește din nou. Până la sfârșitul săptămânii, temperaturile maxime vor urca până la 25 de grade în unele regiuni ale țării.

Vremea se menține rece la începutul săptămânii din cauza unei mase de aer arctic. Însă, temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta, așa că joi vor ajunge de la 19 la 27 de grade. Vineri vom avea inclusiv valori de 29 de grade Celsius, în Capitală dar și în alte zone.

Spre finalul săptămânii e posibil să revină și precipitațiile, în partea de vest, centru și nord a țării.

- Reclamă -

Prognoza meteo

Ziua vom avea între 12 și 19 grade în majoritatea regiunilor, însă, local noaptea e posibilă apariția brumei și înghețului în zonele de vale și în depresiuni, mai ales în nordul și centrul țării. În estul Transilvaniei, minima poate scădea până la -5 grade.

Miercuri începe încălzirea vremii, mai întâi în jumătatea vestică a țării, apoi în est. Sfârșitul săptămânii aduce temperaturi la pragul unei zile de vară, de 25 de grade.

Unele modele meteorologice prognozează maxime de până la 26 – 28 de grade în unele zile, îndeosebi în sudul și sud-estul țării.

- Reclamă -

Datorită activității ciclonice din nordul Europei, e foarte probabil ca aceste zile calde și frumoase, care la prânz mai amintesc încă de vară, să alterneze cu intervale mai reci, normale pentru aceasta perioadă a anului.

Vremea bună nu ține, însă, mult. O nouă răcire ar putea apărea chiar la începutul săptămânii viitoare, dar din nou av dura doar câteva zile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img