fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Decizia de ultimă oră în cazul criminalei din Câmpina care și-a înjunghiat partenerul. Cadavrul omului a fost descoperit pe holul blocului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au decis să o trimită în judecată pe Oana Alina D., femeia de 46 de ani care și-a înjunghiat partenerul. Oribila crimă s-a petrecut la finalul lunii iunie, într-o garsonieră din Câmpina.

Oana Alina este singura inculpată în dosar deși la momentul faptei se punea problema unui complice.

- Reclamă -

Dosarul de omor a fost înregistrat pe rolul secției penale a Tribunalului Prahova pe 19 septembrie 2023 și nu a primit încă un prim termen de judecată

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât cu mai multe lovituri de cuțit, în dimineața zilei de 30 iunie 2023, principala suspectă fiind chiar partenera victimei, o femeie de 46 de ani, cunoscută consumatoare de alcool.

Crima s-a petrecut într-un bloc de garsoniere din Câmpina (strada Ana Ipătescu), la primele ore ale dimineții. Bărbatul omorât a fost descoperit pe holul blocului, în jurul orelor 8 dimineața, de către un vecin care a și alertat poliția.

- Reclamă -

Potrivit unor surse judiciare, crima s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool.

Victima și agresorul sunt ploieșteni și veniseră în vizită la un prieten, proprietarul garsonierei de pe strada Ana Ipătescu.

Peste noapte a avut loc o petrecere, ”circ”, așa cum descriu îngroziți acum oamenii din bloc, la care au participat cei doi ploieșteni și proprietarul garsonierei.

Oamenii au consumat cantități mari de alcool, iar spre dimineață s-au luat la ceartă. Femeia se pare că a fost lovită cu palma peste față de către partenerul ei, gest care a înfuriat-o. Băută, aceasta a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat concubinul, rănile fiind fatale.

- Reclamă -

Crima s-a petrecut în garsonieră, polițiștii urmând să stabilească de ce cadavrul victimei se afla pe holul blocului și nu în casă. Sunt două variante pe care merg acum anchetatorii: fie victima încă în viață, cu ultimele forțe s-a târât pe hol să ceară ajutor, fie cadavrul a fost dus acolo de criminală ajutată de gazdă. Sunt urme de târâre în garsonieră, dar urmează să se stabilească exact ce s-a petrecut acolo.

 - Ziarul INCOMOD

Cert este că la ghena din spatele blocului polițiștii au găsit un covor și o carpetă murdare de sânge pe care unul dintre cei doi (fie femeia, fie proprietarul garsonierei) le-a dus acolo în speranța că vor șterge urmele. Polițiștii au fost șocați să afle că imediat după comiterea crimei, proprietarul a mers la un chioșc de lângă bloc să-și mai cumpere o sticlă de doi litri de bere.

Femeia, acuzată acum de omor, a fost reținută și dusă la audieri la Ploiești, dosarul fiind instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img