fbpx
marți, septembrie 26, 2023
20.6 C
Ploiești
spot_img

Deputatul George Ionescu, președintele Forța Dreptei Prahova, cere extinderea sistemelor de irigații în zonele viticole

Citește Și

- Reclamă -

Deputatul George Ionescu, președinte Forța Dreptei Prahova, atrage atenția asupra necesității investițiilor în infrastructura de irigații din județul Prahova și extinderea acesteia către zona viticolă. Prin intermediul acestei inițiative, se urmărește crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea agriculturii și sporirea competitivității producătorilor din domeniul viticol.

Infrastructura de irigații reprezintă un element esențial pentru susținerea și îmbunătățirea agriculturii. Cu toate acestea, în județul Prahova, există o nevoie stringentă de modernizare și extindere a sistemului de irigații pentru a răspunde cerințelor actuale ale sectorului agricol, în special în zona viticolă, arată Forța Dreptei, într-un comunicat de presă transmis marți, în care subliniază că această zonă are un potențial ridicat în ceea ce privește producția de vinuri de calitate, dar lipsa accesului la apă pentru irigații limitează dezvoltarea și calitatea producției.

- Reclamă -

Deputat George Ionescu : ”Partidul Forța Dreptei susține transformarea zonelor cu plantații viticole certificate DOC în destinații turistice”

„Este crucial să acordăm atenție și sprijin dezvoltării agriculturii, iar sectorul viticol are un potențial extraordinar în județul Prahova. Prin investiții în infrastructura de irigații, putem asigura accesul la apă pentru irigații în această zonă, ceea ce va spori randamentul culturilor și va contribui la creșterea calității produselor agricole”, a declarat deputatul George Ionescu.

În plină secetă, un fermier e acuzat c-a blocat un canal de irigaţii din Buzău şi Prahova

„În acest sens, Forta Dreptei susține necesitatea demarării unor proiecte ample de modernizare a infrastructurii de irigații din județul Prahova și extinderea acesteia în zonele viticole cheie. Aceste investiții ar urma să ofere producătorilor agricoli acces facil la apă pentru irigații și să le permită să-și dezvolte activitatea în condiții optime. Forța Dreptei Prahova face apel la autoritățile locale și centrale să acorde atenție acestui aspect esențial pentru dezvoltarea agriculturii și să ia măsuri concrete pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de irigații din județul Prahova. Prin promovarea unei astfel de inițiative, se va putea sprijini dezvoltarea economică și se vor crea noi oportunități pentru producătorii agricoli din zonă”, se mai arată în comunicatul transmis marți de Forța Dreptei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...