Primarul Adrian Dobre a ținut joi, 6 februarie, o conferință de presă în care a anunțat că nu va candida pentru un nou mandat la primăria Ploiești, ci va candida pentru un loc în Parlamentul României.

Adrian Dobre a început conferința prin a ține o prezentare despre proiectele pe care le-a realizat în ultimii trei ani și jumătate, de când este la conducerea primăriei. Atitudinea acestuia a fost, însă, pe alocuri una arogantă. Dobre a susținut că următorul primar va avea de tăiat multe panglici la proiectele începute de el pe fonduri europene. De asemenea, s-a lăudat spunând că experiența pe care a dobândit-o atât ca primar, cât și ca fost prefect, va folosi pe viitor altor persoane pe care le va putea ajuta din postura de parlamentar, exemplificând că se pricepe la absorbția fondurilor europene și la problemele de mediu. Întrebat când va fi reorganizată dezbaterea bugetului local pentru anul 2020 care a fost amânată săptămâna aceasta pentru că Dobre nu a ajuns la prezentare, edilul a răspuns, într-o manieră arogantă am putea spune, că nu are rost să mai fie ținută atâta timp cât fondurile europene atrase de el, în valoare de 200 de milioane de euro, reprezintă bugetul municipiului pentru trei ani și că oricum mare parte din bani se duc pe salariile funcționarilor din primărie.

Atitudinea primarului și modul în care s-a lăudat cu realizările sale vin în contra-partidă cu opiniile ploieștenilor care au criticat frecvent mandatul lui Adrian Dobre la conducerea orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here