Dacă impotența se poate adăuga și la acțiunile politicienilor sau aleșilor locali, ar trebui ca în fiecare an electoral, fiecare candidat să-și pună pe afiș câte un avertisment de genul ”Votatul în exces scade potența” sau ”Votează în cunoștință de cauză că altfel îți distrugi vederea”. Mă rog, chestii de genul ăsta care să ne pună în gardă. De parcă, cu toate mesajele de pe pachetele de țigări, ne lăsăm de fumat.

Majoritatea ploieștenilor spun că nu le place orașul. Că-i mai urât ca mama lui Albă ca Zăpada când s-a transformat în vrăjitoare și umbla cu mărul otrăvit în poșeta de firmă. Și că mandatul început de noua echipă în 2016 e mai nașpa decât un câine ciobănesc ce s-a tăvălit în noroi și apoi se tolănește pe noua canapea de piele albă. Probabil că stăm mai prost ca orașe gen Cluj, Oradea sau Brașov, nu că s-ar putea face chiar niște comparații corecte. Dar e sigur că stăm mai bine decât Văscăuții din Deal și ăia din vale ceea ce ne mai ridică din moral.

Dar, surpriza, surprizelor! Tocmai când ne gândeam că o să se surpe orașul cu noi, că actuala administrație locală doarme în bocancii cu trei numere mai mari, că la Ploiești se va inaugura prima gaură neagră locală, iată că în sfârșit, Primăria Ploiești dovedește că are ”balls”. Tari ca piatra.

Înseamnă că de acum trebuie să ne ținem bine. O să duduie și o să trepideze orașul mai ceva ca un transatlantic ce încearcă să-și bată recordul de viteză. O să chiuie toți cei ce ocupă etajul trei al ”Casei Albe”: avem cu ce bă! Și în curând o să umble câinii cu covrigi în coadă și în pauze o să ridice piciorul și-o să boteze bolarzii ăia în formă de bilă. Dar măcar acum știm: primăria are ”balls”. Și prin extensie și Ploieștiul.

 

Acest material poate fi considerat un pamflet. Tratați-l ca atare.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cu o “floare” nu se face primavara! Parcati la Spitalul Judetean “de urgenta” si ve-ti vedea ca am dreptate! Va intoarceti cu picioarele pe pamant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here