dezbatere termoficare ploiesti fundatia comunitara prahova
Fundaţia Comunitară Prahova organizează marţi, în cadrul conceptului “Cafeneaua Comunitară”, o dezbatere privind sistemul de termoficare din Ploieşti. Organizatorii au transmis invitaţii către operator, dar şi către autorităţile publice locale.

Evenimentul va avea loc marți, 13 septembrie 2022, de la ora 17.00, la Sala de Conferințe Sudarc Business Center din strada Maramureș, nr. 12, Ploiești, clădirea Consproiect.

Întâlnirea are scopul de a crea un cadru de dialog între autorități publice, presă și comunitatea pe tema sistemului de alimentare cu apă caldă şi agent termic din Ploiești, au transmis organizatorii. “Ne dorim ca la finalul acestei dezbateri să avem concluzii clare pentru locuitorii orașului”, mai precizează Fundaţia Comunitară Prahova.

La dezbatere au fost invitaţi reprezentanţi de la Prefectura Prahova, Consiliul Județean, Primăria Ploieşti, Termoficare Prahova S.A., Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova și Alianța Asociațiilor de Proprietari Prahova.

Evenimentul poate fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare Prahova, iar participarea fizică la evenimente este posibilă în limita a 50 locuri, pe baza unui formular de înscriere și după primirea confirmării din partea Fundației Comunitare Prahova.

Gândit ca un spațiu de găsit soluții pentru oraș, Cafeneaua Comunitară face parte din „Fondul pentru Revitalizare Comunitară” și este o platformă de dialog și inițiative civice dedicate Ploieștiului. Este locul care aduce la aceeași masă  cei mai importanți membri ai comunității locale, la o cafea bună, să discute despre ce doresc de la acest oraș şi să pună lucrurile în mişcare, împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here