fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Din nou concurență mare la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina. Peste 3 candidați se luptă pentru un loc

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

4600 de candidați și-au depus dosarele pentru a participa la admiterea în Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, înscrierile finalizându-se vineri, 8 noiembrie 2023.

Interesul pentru această școală aflată în subordinea MAI pare că a crescut din nou, având în vedere că la sesiunea de admitere anterioară, din mai 2023, au rămas neocupate 300 de locuri.

- Reclamă -

Potrivit reprezentanților Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” de la Câmpina, 4600 nu este o cifră finală. De regulă, mulți dintre candidați nu se mai prezintă la examen din varii motive. În plus, nu toți candidații vor reuși să treacă de probele sportive eliminatorii.

MAI a scos la concurs și pentru sesiunea de toamnă 2023, 1350 de locuri

În sesiunea din mai 2023 Ministerul de Interne a scos la concurs, pentru sesiunea de admitere din mai 2023, 1340 de locuri. Inițial s-au înscris puțin peste 1.800 de candidați, dar, după probele eliminatorii (medical, psihologic și evaluarea performanțelor fizice) au rămas în concurs 1002 candidați.

- Reclamă -

La examenul scris s-au prezentat 987 de candidați și doar 791 au fost declarați admiși, restul nereușind să punctajul minim necesar. Cea mai mare medie de admitere în sesiune de examinare din mai 2023 a fost obținută de un candidat din Suceava, 9.20.

A fost pentru prima dată în istoria unității de învățământ aflată în subordinea MAI când nu se vor ocupa toate locurile scoase la concurs. Acesta a fost și motivul pentru care Poliția Română a dus o intensă campanile de promovare, fiind făcute recrutări inclusiv în mall-uri sau la târgurile de joburi.

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 07 – 13 decembrie 2023, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 16 decembrie 2023, la unitățile de învățământ pentru care au optat, de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img