Doi tineri, de 27 și 21 de ani, au ajuns la spital noaptea trecută după ce unul dintre ei, care conducea un moped, s-a izbit de un gard. Accidentul s-a produs în comuna Ariceștii Zeletin, iar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 27 de ani nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat.

“Noaptea trecută, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că în comuna Ariceștii Zeletin, pe un drum comunal s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un moped.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comună care conducea un moped pe un drum comunal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că mopedul în cauză este neînregistrat, iar conducătorul acestuia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 21 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat si conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.”, a transmis Poliția Pahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here