Aseară, în jurul orei 20:14, două echipaje de stingere s-au deplasat în satul Sălciile pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. La sosirea echiajelor la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 80 mp și cu posibilități de propagare la locuințele învecinate.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului utilizarea focului deschis în spații închise, iar pagubele au constat în obiecte de mobilier și acoperișul pe o suprafață de 80 mp.

Un alt incendiu, s-a produs la o locuință din satul Izești, comuna Bălțești, unde trei echipaje de stingere s-au deplasat pentru a lichida evenimentul. La sosirea echipajelor, inceniul se manifesta violent pe o suprafață de aproximativ 80 mp la acoperiș și în interiorul locuinței. Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului utilizarea focului deschis în spații închise, iar pagubele au constat în obiecte de mobilier, aparatura electrocasnică, tâmplăria din lemn și acoperișul pe o suprafață de 80 mp.

Sursa: comunicat ISU Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here