apă rece ploiesti tarif apa nova

Ploieștiul nu mai este singurul oraș care nu are apă caldă. Constănțenii racordați la sistemul public de termoficare nu vor mai avea apă caldă la robinete vreme de două săptămâni, începând de marți, 16 august, transmite g4media.ro.

În Ploiești, este a 16-a zi în care 130.000 de ploieșteni racordați la sistemul centralizat de termoficare nu au apă caldă.

Potrivit Primăriei Municipiului Constanța, sistarea furnizării apei calde se face pentru derularea unor lucrări de modernizare a rețelei.

Reprezentanții municipalității susțin că la ora actuală sunt executate lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar din Constanța și că, în plus, sunt în lucru proiecte care vizează atât realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice, cât și de modernizare a rețelei de distribuție.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța.

Vă asigurăm că toate eforturile depuse de municipalitate împreună cu cei doi operatori locali de termoficare sunt îndreptate în direcția realizării unui sistem performant de alimentare centralizată cu energie termică, care să asigure constănțenilor confortul termic dorit, la un preț accesibil și cu un impact minim asupra mediului, ca efect al proiectelor de investiții în curs de derulare și de perfomanța noilor tehnologii din domeniu.

Pentru că toate aceste lucrări necesare creează și un disconfort generat de lipsa apei calde în perioada indicată, ne cerem scuze constănțenilor afectați și vă asigurăm că toate părțile menționate mai sus sunt implicate în găsirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănțeni“, se arată în informarea transmisă de Primăria Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here