Max-media.ro a publicat o înregistrare de pe youtube care scoate la iveală un episod teribil petrecut la Gimnaziul “Sfânta Maria” din Mizil. Un elev al școlii este umilit și bătut cu picioare în cap la ore, de către alți colegi, pentru că nu fredonează o melodie, chiar în fața profesoarei care stă la catedră.

Totul s-a întâmplat la ora de chimie, când elevul a fost lovit și înjurat, iar întreaga scenă a fost filmată, probabil pentru amuzamentul celorlalți colegi.

Conducerea școlii a aflat despre cele întâmplate, iar profesoara care era prezentă în clasă va fi sancționată. Părinții elevului bătut au depus o plângere, astfel că și Poliția a deschis o anchetă în acest sens.

Reamintim că aceeași școală a fost în atenția opiniei publice și săptămâna trecută, când un elev de 13 ani a sărit de la etajul I al unității de învățământ.

Vezi mai jos video:

https://youtu.be/BgBdxs21220

Sursa: www.max-media.ro

4 COMENTARII

  1. INSPECTORATUL NU VA LUA NICIO MASURA PENTRU CA INSPECTORII NU AU TIMP DE ASA CEVA! INSIST SA NU-I DERANJATI PE ANGELESCU SI IANCU PENTRU CA AU PROIECTE EUROPENE DE FACUT, CA NENEA IANCU MAI VREA O VILA LA BUSTENI, NU-I AJUNGE UNA; MANAILA VREA SI EA SA ISI CUMPERE O CASA LA BERCENI, GEORGESCU E CU GANDUL LA SKIJEET ASA CA…LINISTE! SA NU II LUAM DIN ALE LOR, PE ACESTE MINUNATII INTELECTUALE ALE LUI DUMNEZEU PE PAMANT! CUM SA SE DERANJEZE SPUMA INTELECTUALITATI DASCALILOR DIN ALE LOR? REZOLVAREA E USOARA SI COMODA: SE DUCE GIRAF IN CONTROL SI O NUMESTE PE GABITA DIRECTOR! SI CUM E ILEGALA LA O SCOALA CREDETI CA SE VA VEDEA SI A DOUA ILEGALITATE? STAFF-UL MAFIOT DIN INSPECTOARAT TOLEREAZA LEJER ASA CEVA! DAR PESTE TOATE, TIMPUL LE ESTE OCUPAT ACUM CU DOSARELE PENALE IN CARE SUNT IMPLICATI! IN SFARSIT, SCAPA INVATAMANTUL PRAHOVEAN DE CARACATITA CANCEROASA DIN INSPECTORAT!

  2. Nea Ionica, fiindca tot iti place apelativul:,,nenea”, l-ai uitat pe MARTIN STRICLAND DE INSPECTORAT: ,,NEA” HORICA- DAMIGENICA! Lasand gluma la o parte, crezi ca o sa ne iubeasca atat mult Dumnezeu si o ,,sa ne ajute” legile pamantene sa scapam de MAFIOTII ASTIA ?

  3. Daca e aceeasi scoala in acre s-a mai inregistrat si saptamana trecuta un incident iar inspectorul general nu facut nimic, atunci sa plece cu toti din inspectorat! Vorba Elenei: ,,sa scapam de mafiotii astia”! Ei au adus invatamantul prahovean in halul acesta! Si, principalul vinovat e Iancu Tiganu, care numeste si trimite pe cine vrea el, de parca e tarlaua lui!

  4. Pacat ca nu citesc aceste randuri lingaii si slugoii tai Iancule, sa te vopseasca-n salvatorul…ilegalitatii! Te-au lasat pana si aia! Chiar si cea de fizica de la Campina pe care ai ajutat-o atat de mult anu’ asta, te-a uitat??? Si tatal ei??? Ce oameni domne…si tu i-ai iubit, profund si dezinteresat in spiritul portofelului. Pana la urma apari tu,,barbate”! Sa vada lumea MANDRA CIOARA ! Sau ,,barbatia ta” e-n balele pe care le lasi privind la ,,corectele” de la chermezele din scoli? Iti patineaza si-ti sclipesc ochii dupa ele , ca lu’ Horica dupa…palinca! Acum nu mai esti zmeu ca la sedintele cu directorii cand te infoi si te umfli zici ca esti, dar chiar esti, ,,regele”….ciorilor? Porumbelule fardat si vopsit tot ciora ramai …cu pene cu tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here