fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Enya, îngerul care are nevoie de ajutorul nostru. La 19 ani a fost depistată cu o formă rară de cancer

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Mesaj disperat din partea unei familii din Ploiești. Fetița lor, Enya, la doar 19 ani, trece printr-o grea experiență.

A fost depistată cu o formă gravă de cancer, iar costurile tratamentului depășesc posibilitățile familiei.

Orice ajutor contează, oricine poate contribui.

- Reclamă -

Mesajul mamei copilei este emoționant:

”Pentru Enya, steaua noastră ce încearcă să strălucească prin norii grei!

Probabil că mulți dintre voi o cunoașteți pe Enya, nepoțica mea, fiica surorii mele, o lumină care strălucește, chiar și în cele mai întunecate momente. Nu scriu aceste rânduri căutând compătimire – Enya, fiind spiritul puternic și independent pe care îl știm, nu ar dori acest lucru.

La cei 19 ani, Enya a făcut pași mari în viață, impresionând pe toată lumea cu rezultatele sale excepționale la bacalaureat. Era pregătită să își urmeze visele, si se pregătea pentru admiterea la facultate. Dar, precum un fulger ce sparge liniștea, a venit vestea ca Enya suferă de „Carcinom scuamos non-keratinizat de rinofaringe”. Dintr-o dată, visurile și speranțele s-au estompat în fața realității acestei vesti.

- Reclamă -

Enya a început chimioterapia în România dar pentru a-și spori șansele de vindecare, ea trebuie să meargă în Austria, la spitalul MedAustron de lângă Viena, pentru un tratament avansat, radioterapie cu protoni, indisponibil în România.

Costurile tratamentului reprezintă o povară financiară colosală pentru familie, mai ales ca la aceste sume se vor adăuga si costurile cu transportul, cazarea, mâncarea etc. Știți sau poate ati auzit cat de costisitoare pot fi tratamentele medicale in străinătate.

Vă implor, dacă puteți, să contribuiți cu orice sumă, indiferent cat de mica, o puteți face în contul menționat mai jos. Iar chiar dacă resursele financiare nu vă permit, vă rog să oferiți ceva poate la fel de prețios: o rugăciune sinceră și un SHARE, pentru ca mesajul să ajungă la cat mai multe persoane.

În curând, vom porni spre Austria pentru o perioada de aproximativ doua luni, visând la ziua în care ne vom întoarce cu Enya vindecată. Credem că, prin bunătatea și compasiunea oamenilor, minuni pot avea loc.

Doamne, veghează asupra noastră și ghidează-ne în această călătorie!”

- Reclamă -

Cont lei

BUDURLEANU ENYA CRISTIANA

RO55BRDE300SV08408653000

SV 8408653000

SWIFT BRDEROBU

MONEDA RON

Cont Euro

BUDURLEANU IONELA OANA

RO62BACX0000001713695000

BIC/SWIFT BACXROBU

CONT REVOLUT

BUDURLEANU ENYA

IBAN LT44 3250 0379 0499 3760

BIC REVOLT21

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img