fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Expoziția “Muzeul Brandurilor”, deschisă la Ploiești, până la sfârșitul lunii

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Municipiului Ploiești alături de Coral Impex și Citygate organizează luna aceasta o expoziție de branduri ploieștene vechi de mai mult de 30 de ani. www.muzeulbrandurilor.ro sunt cei care au inaugurat expoziția.

Expoziția are ca scop socializarea între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii, cei de vârstă mijlocie și tinerii.

Iată comunicatul integral transmis de Primăria Municipiului Ploiești:

- Reclamă -

“Expoziția “Muzeul Brandurilor”, deschisă la Ploiești, până la finele acestei luni.

www.muzeulbrandurilor.ro a inaugurat săptămâna aceasta, o expoziție de branduri ploieștene mai vechi de 30 de ani, organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Coral Impex și Citygate.

Expoziția “Muzeul Brandurilor” conține peste 150 de reprezentări ale unor mărci ultracunoscute ploieștenilor mai vârstnici de 40 de ani.

- Reclamă -

Getax, Lumea Copiiilor, Berbec, Materna, Tic-Tac, Flacăra, Bulevard, Big, Prahova, Mercur, Progresul, Junior, Rulmenți Grei, Confecția, Upetrom sunt doar câteva dintre brandurile care apar pe panourile ce vor rămâne amplasate, pe parcursul întregii luni, pe pasajul pietonal dintre Muzeul Județean de Istorie și Teatrul “Toma Caragiu”.

Expoziția se dorește a fi un prilej de socializare între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii (care au lucrat în companiile fce apar pe panouri), cei de vârstă mijlocie (care au cunoscut brandurile din expoziție în copilăria lor) și tinerii de azi care, astfel, au ocazia să-și vadă, pentru prima oară, părinții și bunicii drept ghizi personali în plimbarea vizuală prin trecutul orașului.

De asemenea, în perioada 03-30 august a.c., ploieștenii care își fac o fotografie având ca fundal expoziția “Muzeul Brandurilor”- Ploiești și o trimit pe adresa [email protected] pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.

Partenerii media ai evenimentului sunt: bogdanstoica.ro, myploiesti.ro, kolectionarul.ro.”

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img